За нас

В тази страница, ще имате възможност да научите повече за нас и нашата дейност.
Ние вярваме, че дългосрочните бизнес отношения се градят върху прозрачност и доверие.

Продажби на едро

-Купувате само това, което Ви трябва.

-Пазарувате на цени близки до покупните.

-Получавате стоката в кратки срокове.

Дропшипинг

 1. Вие намирате клиент
 2. Ние подготвяме и изпращаме стоката към Вашия клиент.
 3. Вие получавате комисионна за поръчката.
Внос по индивидуаална заявка на клиента

Внос по заявка

Предлагаме внос по индивидуална заявка на клиента.

Разполагаме с най-добрите агенти в Китай и Европа, благодарение на които бихме могли да Ви предоставим най-добрите цени за търсените от Вас продукти. Изготвяме прозрачна оферта без скрити клаузи, такси или надбавки.

Нашата мисия За нас клиентите са на първо място. Затова е важно тяхното мнение и удовлетвореност. Предлагаме консултации преди и след покупка на продукт. Съдействаме максимално на нашите клиенти, защото ценим всеки един от тях. Предлагаме програма за лоялни клиенти, които могат да използват преференциални цени.

Обекти През годините сме сменили няколко различни обекта.В самото начало започнахме с малък офиси склад под наем. Към днешна дата имаме собствен магазин със шоурум, складова база и офисна част в гр. Пловдив, а също така и собствена складова база с площ над 400 кв.м. само на някоко километра от Пловдив.

Опит Занимаваме се с търговия повече от 20 години.През 2007 година открихме първия си онлайн магазинза иновационни продукти и технологии на българскияпазар. Две години по-късно (през 2009 г.) официалносъздахоме бранда “Техношоп”. През 2018 година старттирахме TECHNO-B2B - платформа изцяло насочена към партньори. През годините имаме изграденаотлична репутация и хиляди доволни клиенти.

Директен вносител Ние сме директен вносител на предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъщестяваме и индивидуален внос по заявка на клиента.Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности. .

Защо да изберете нас?

Брандът Техношоп се развива още от зората на онлайн търговията в България – някъде от около 2008 година, като през всичките тези години имаме хиляди доволни клиенти и утвърдени позиции. Освен това през всичките тези години имаме изградена безупречна репутация, като едно от основните правила, които следваме през цялото това време е, че “Когато клиентът е доволен, доволни сме и ние”.

Редовно получаваме нови и иновативни продукти, които качваме в каталога. Правим качествени и подробни преводи към всеки един продукт, така че клиента да е максимално улеснен при употребата му. Преводите се извъшрват от заклети преводачи, с които имаме изградени дългогодишни връзки.

Разполагаме със собствен офис и склад позициониран в центъра на град Пловдив. Основната складова база на Техношоп е на няколко километра от гр. Пловдив, като площта към момента е от около 400 квадрата метра. Поддържаме голям асортимент от продуктите си на склад, за да Ви осгигуряваме бързи доставки.

Какво спестявате?

Предвид, разходите за доставка, застраховка на стоката, дължимо ДДС и МИТО, организация на доставка и още редица стъпки при внос на стока, ще осъзнаете плюсовете да работите с нас, а именно:

 • Спестявате си време
 • Спестявате пари (работим с големи количества и постигаме изключително ниски цени при внос)
 • Не плащате наеми за складиране и съхранение на стоката.
 • Пазарувате от директен вносител.
 • Страхотни дропшипинг комисионни при реализирани продажби.
 • Отлични цени на едро.
 • Не затваряте пари и не рискувате загубата им.
 • Възможност да пазарувате само и единствено при поява на клиент.

Освен всичко изборено до момента, има и други положителни страни, които допълнително да Ви стимулират да се включите към партньорската ни програма.

Директен вносител

Техношоп е директен вносител на по-голямата част от предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъществяваме и индивидуален вноос по заяква на клиента. Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности.

Преглед на стоката преди изпращане

Ние преглеждаме стоката, преди да бъде изпратена към Вас и се уверяваме, че всичко е наред преди да я изпратим.

Наистина добри цени

Цените, на които ще имате възможност да закупувате продуктите са доста близки до покупните такива от прозиводител.

Полезна информация

Нашите консултанти са на разположение и в готовност да Ви съдействат през работно време:

 • Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00 часа
 • Съобта: 09:00 – 13:00 часа
 • Неделя Почивен ден

Телефон за връзка: 0876 300 646 или 032 / 66 86 76

Платформата се актуализира ежедневно. Това означава, че цялата продуктова информация, цени и количества са актуални.

Всички поръчки направени в платформата (независимо дали заявката е за дропшипинг или едрова поръчка) се изпълняват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от натоварването на логистиката в склада.

При изпращане на поръчката, ще получите информация с номер на товарителница за лесно и бързо проследяване на пратката.

Ние вярваме, че заедно можем повече! Затова се стремим редовно да разширяваме предлагания асортимент с интересни продукти, които смятаме че бъдат търсени от крайните клиенти. Също така се стремим тези продукти да Ви предоставят възможност за реализиране на добри печалби.

Уважаеми партньори, колеги и приятели,
с радост Ви уведомояваме, че "techno-b2b" се превръща в "etrend.bg" считано от 05.08.2022 г.

Радваме се, че сте част от нашето семейство и се надяваме да продължим съвместната ни дейност.

За целта, ще трябва да направите нова регистрация в "etrend.bg". С тази своя регистрация, Вие ще имате достъп до един от водещите дропшипинг доставчици в България в наше лице.

Новата платформа "etrend.bg" ни костваше големи инвестиции, време и внимание към всеки детайл. След няколко месеца разработки най-накрая сме готови да стартираме!

Какво ново? Включете се в нашата VIBER група, за да научите как да се регистрирате в новата ни платформа! Също така чрез групата, ще имате достъп до ексклузивни оферти и съдържание.

Ако имате въпроси можете да ни пишете или да се свържете с нас на тел.: 0878 174 971